Universitat de Barcelona (UB)

El projecte està coliderat pel Dr. Antonio Andrés-Pueyo, professor i investigador de la UB. És doctor en Psicologia i dirigeix el «Grup de Estudis Avançats en Violència (GEAV-UB)». La seva línia d’investigació s’ha desenvolupat principalment en la predicció de la violència, l’agressió, la impulsivitat, les diferències individuals i la personalitat. 

Un altre dels investigadors involucrats en el projecte és el Dr. Santiago Redondo, professor i investigador de la UB. És doctor en Psicologia i participa com a investigador al «Grup de Estudis Avançats en Violència (GEAV-UB)». La seva línia d’investigació s’ha desenvolupat en relació al tractament d’agressors juvenils i de delinqüents sexuals, i és autor d’una teoria integradora sobre la delinqüència denominada Model del Triple Risc Delictiu (TRD).

Per part de la UB també hi participa Thuy Nguyen, doctoranda i membre del «Grup de Estudis Avançats en Violència (GEAV-UB)». La seva activitat investigadora s’ha focalitzat en la predicció del comportament violent, sobretot en la predicció del risc d’agressió i l’abús sexual.